English Dutch
INTERNATIONAAL PROJECTMANAGEMENT
VIRTUEEL PROJECT MANAGEMENT
Meer info

Internationaal Project management - Virtueel Project management

Wij zijn gespecialiseerd in het managen van internationale projecten met multiculturale teams, waarbij we hoofdzakelijk werken in een virtuele omgeving, maar kunnen tevens tijdelijk bij U op locatie werken.

Het werken in virtuele teams kan succesvol zijn bij internationale projecten, waar mensen betrokken zijn vanuit verschillende locaties, landen en tijdzones. Maar ook wordt dit steeds meer toegepast voor projecten, waarbij diverse bedrijven (leverancier en klanten) en expertises tijdelijk samenwerken om het eindproduct op te leveren. Het virtueel samenwerken blijkt in de praktijk heel efficient en er worden sneller resultaten behaald. Eťn van de belangrijkste voorwaarden in dit model is het hebben van een sterke communicatieve leider, the rol van de Projectmanager. Naast het organiseren van een kick-off meeting, waarbij de mensen elkaar leren kennen om een vertrouwensband te scheppen is het belangrijk dat de Projectmanager tijdens het hele proces zorgdraagt voor communcatie en afstemming met alle betrokken partijen. Dit vergt nog meer zorg en aandacht dan in de traditionele manier van samenwerken.

Met onze ervaring in deze internationale industrie en het managen van vele sucessvolle projecten kunnen wij de juiste Projectmanager met de benodigde vaardigheden aan Uw bedrijf leveren.

Project Management


De noodzaak voor organisatie verandering binnen Uw luchtvaartmaatschappij of reisbedrijf kan divers zijn: nieuwe strategie, veranderende marktomstandigheden, fusie, nieuwe markten bedienen, start-up van een nieuwe (internationale) bedrijf of bedrijfsonderdeel, implementeren van nieuwe ICT systemen of kostenreductie maatregelen.


Een effectieve en efficiŽnte manier om deze veranderingen te besturen is door het vormen van een tijdelijk project team om Uw doelen te behalen. Essentieel is de overall aansturing van Uw project. Project management behelst niet alleen zorgen dat de taken worden gedaan, de veranderingen worden begeleid en de relaties worden onderhouden. Maar het is ook plannen, structureren, organiseren en controleren. En last but not least, het motiveren van medewerkers en team building.


De rol van projectmanager kunnen wij voor U vervullen, aangepast aan Uw specifieke behoefte. Onze gecertificeerde projectmanagers, sterk in communicatie en teambuilding, met ervaring in de luchtvaart- en reiswereld en bewezen track record zullen Uw projecten tot een succes maken.

 
 
Home | Pauline E.M.Hoogervorst | Services | Projects | Contact Us