English Dutch
 

Specialisten in de luchtvaart- en reiswereld

 

Wie zijn wij >> Meer Info

Wie zijn wij

Het bedrijf is opgericht door Pauline E.M.Hoogervorst. Zij werkt samen met een netwerk van zelfstandige professionals met kennis en ervaring in diverse gebieden zoals marketing & verkoop, customer management, station management,  airline en airport operations, outsourcing van bedrijfsprocessen, leveranciersmanagement en ICT implementatie.

De focus is gericht op de luchtvaart- en reiswereld. Zij leveren services aan bedrijven binnen de sector zoals luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en toeleveranciers,( catering- afhandelingsbedrijven, ICT leveranciers), General Sales agenten, touroperators, reisbureaus en andere reisgerelateerde bedrijven.

De thuisbasis is Amsterdam, maar de internationale teams opereren door heel Europa.

Internationaal Project en Verandermanagement
Specialisten in internationaal project en verandermanagement in the reis- en luchtvaartwereld binnen Europa

Wij leveren tijdelijk hands-on support aan Uw bedrijf om significante organisatorische veranderingen te implementeren of om een nieuw bedrijf of bedrijfsonderdeel te starten. Duur van het project kan variëren van 2 weken tot 8 maanden, afhankelijk van de wensen van de klant.


Uw organisatie kan gebruik maken van onze brede expertise en 30 jaar hands-on ervaring binnen de luchtvaart- en reiswereld en onze professionals hebben hun diensten bewezen in succesvolle veranderingstrajecten. Zij hebben internationale werkervaring, zijn meertalig en kunnen acteren als Projectmanager, Interim- of Verandermanager en Consultant
Met onze no-nonsens aanpak, focus op de medewerkers, teams en de resultaten bieden wij onze klanten succesvolle implementaties

 
 
Home | Pauline E.M.Hoogervorst | Services | Projects | Contact Us